22-06-2016 Bladarkiv

TEMA: DMF Kongres 2016 // FORMANDSVALG: To kandidater stiller op som formand for DMF. // DET LOKALE MUSIKLIV: 8 lokalformænd om, hvad de lægger vægt på. // DE UNGE SKAL IND: Lad os prøve vores idéer af, opfordrer to DMF ungeudvalg. // FÆLLESSKAB OG NETVÆRK: Tre spritnye medlemmer af DMF fortæller om deres udfordringer.

LÆS MUSIKEREN ONLINE JULI/AUGUST 2016


DMF KONGRES 2016

  • BEKENDTGØRELSE OG DAGSORDEN
  • HVAD ER KONGRESSEN?
  • DMF’S POLITISKE ORGANISATION
  • HOVEDBESTYRELSENS BERETNING AFLAGT AF FORMANDEN
  • FREMLÆGGELSE AF DE REVIDEREDE REGNSKABER

DMF KONGRES 2016 ARTIKLER

KAMPEN OM FORMANDSPOSTEN

DMF’s kongres skal vælge formand. Anders Laursen har siddet som formand i 24 år og er en af dansk musiklivs mest magtfulde personer. Erik Damgaard har været næstformand i fire år og vil stå i spidsen for det, han kalder en nødvendig og tiltrængt fornyelse i forbundet.

KLAP I OG LYT

Lyt til os uden formaninger. Og lad os afprøve vores egne idéer. Det var opfordringen, da ungeudvalg fra København og Aarhus havde idéudvekslingsdag i Smilets by.

SAMMENHOLD OG SAMARBEJDE

Der er 27 lokalafdelinger af Dansk Musiker Forbund rundtom i Danmark. De samarbejder med det lokale musikliv og prøver at skabe et sammenhold mellem musikerne i lokalområderne. Men det er lettere sagt end gjort, fortæller otte lokalformænd.

ØVRIGE ARTIKLER

FÆLLESSKAB OG NETVÆRK

Tre spritnye medlemmer af DMF fortæller, hvilke udfordringer musikere står med i dag, og hvorfor de har valgt at melde sig ind i forbundet.

GRÆNSELØS

Kom med langt mod nord. Saxofonist Signe Krunderup Emmeluth studerer på jazzlinjen på konservatoriet i Trondheim.

PÅ TVÆRS

Dans over en blæsende eng, bliv klogere på postpunken, eller lær om dengang Ella Fitzgerald næsten blev nordmand.

PÅ TOUR

Sangerinden Nabiha har travlt. Alene en måned i foråret bød på 18 flyvninger. Derfor har hun optimeret, hvilke ting der ryger med i hendes tourtaske. Tag et kig.

MEDLEMSSERVICE: MEDARBEJDERE STOPPER I DMF

I forbindelse med nedskæringer i DMF tager DMF afsked med seks medarbejdere i løbet af foråret og sommeren 2016. De har alle ydet en stor indsats for forbundet og medlemmerne gennem mange år – og vil blive savnet af både medlemmer og kolleger.