01-09-2008 Bladarkiv

Roskilde retrospektivt // Volbeat i studiet // Hjem som chef for RSO // Copenhagen 30 // Tema: Instrumentforhandlere // Lilla Akademien // Lou Reed i Operaen...

LÆS MUSIKEREN SEPTEMBER 2008 HER

I dette nummer kan du bl.a. læse om:

Roskilde retrospektivt

Landets største rockfestival viste sig fra sin bedste side. Ud over musik, musik og musik fik MUSIKEREN indblik i alt fra madlavning til stjerner til coaching af bands.

Volbeat i studiet

Lige syd for Ribe har bandet Volbeat opholdt sig en måneds tid, for at indspille deres tredje album. Skriveblokeringer gjorde ikke arbejdet let. Men til gengæld blev sangene bedre, da der først kom hul igennem.

Hjem som chef for RSO

Han har tilbragt de sidste 14 år i Holland og England som bassist og orkesterleder. Ole Bækhøj kommer nu hjem for at lede RadioSymfoniOrkestret og åbne den nye koncertsal med musikerne.

Copenhagen 30

Den 30. udgave af Copenhagen Jazzfestival er blevet rost til skyerne. Godt vejr, god programlægning og en masse god musik fik publikum til at strømme til koncerterne.

Tema: Instrumentforhandlere

Som opfølgning på vores tema om instrumenthandel på nettet, kigger MUSIKEREN på den mere håndholdte del af branchen. Dér hvor man handler med et instrumentkyndigt menneske bag en disk.

Lilla Akademien

Pianist Anne Øland blev meget begejstret for den svenske musikskole Lilla Akademien for talentfulde børn. Så begejstret at hun overvejer at skabe en pendant i Danmark.

Lou Reed i Operaen

Han ligner en gammel sur mand, og er det egentlig også. Men hans sorte sider bliver legaliseret gennem hans store kunst, hvilket er både smukt og befriende.