01-10-2007 Bladarkiv

Business er Showbizz // På tour med Genesis // Lars Kiehn // Jazz i 50'erne // Minuttyrani // Musikersundhed // Sælg selv CD'en // Gamle kontrakter // Kronik // Grej: Plug-ins

LÆS MUSIKEREN OKTOBER 2007 HER

Business er Showbizz

Jeanett Debb er sangerinde og nyetableret businesskvinde. Med eget børnetøjsmærke, James Bondband og børneforestillinger suser hun verden rundt og skaber sammenhæng mellem sine forskellige talenter.

På tour med Genesis

Seks koncerter i seks forskellige lande gav et indtryk af, hvor forskelligt vi opfører os til store rockkoncerter rundt om i Europa.

Lars Kiehn

Formanden for DMF Århusafdelingen er en ildsjæl af de sjældne. Med nytænkning, åbenhed og en velfungerende afdeling gør han og kollegerne det århusianske musikliv til et af landets mest spændende miljøer.

Jazz i 50’erne

”Amatørernes årti” er 50’erne fejlagtigt blevet kaldt i bl.a. Politikens Jazzleksikon. Erik Moseholm var selv med som jazzmusiker i 50’erne og ser det som alt andet end amatøragtigt.

Minuttyrani

Som musikskolelærer lever man under et minuttyrani: minutterne, og ikke elevernes behov eller lærernes arbejdsglæde styrer arbejdet. Det er det hotte emne lige nu, hvor den nye overenskomst skal udarbejdes.

Musikersundhed

Stort, dansk forskerprojekt omfatter 600 klassiske og 600 rytmiske musikere. Alene i størrelse og omfang får projektet international betydning.

Sælg selv cd’en

Egen hjemmeside, eget salg af cd’er og masser af promomuligheder. Gateway Music ligger i forhandlinger med webhotellet Mubito om en fordelagtig aftale for Gateway-musikere.

Gamle kontrakter

Forny din gamle kontrakt og tjen penge på digitale downloads.

Kronik

Omorganisering fører ikke til bedre organisering, skriver Svend Erik Jensen om kulturministerens organisering af kulturens penge.

Grej: Plug-ins

Første del af en stor Plug-ins test.