01-10-2006 Bladarkiv

DMF Forsikringer// Brandalarm// Symfoniorkestrenes børnearbejde// Images of the Middle East// Womania...

LÆS MUSIKEREN OKTOBER 2006 HER

I dette nummer kan du bl.a. læse om:

Tema:

DMF Forsikring

Hvordan undgår du at stå med hatten i hånden, hvis dit studie brænder, dine instrumenter bliver stjålet, din turné går i vasken eller du brækker en arm? Du forsikrer dig. Læs her om de fordelagtige forsikringer DMF tilbyder musikere. Og vælg, hvilke du specifikt har brug for.

Artikler:


Brandalarm

”Dit studie brænder”. Med den besked kl. 04.30 en tidlig morgen, vågnede ejerne af det brændte studie The Club op til et mareridt. Med støttekoncerten Brandalarm og hjælp fra musikere og venner, er de tre ejere allerede videre.

Symfoniorkestrenes børnearbejde

Børn gider den klassiske musik, hvis den klassiske musik gider børn. Odense Symfoniorkester har femdoblet deres salg af billetter til børn og unge efter kæmpe succes med No Stress-koncert. Andre orkestre kan blive inspireret.

Images of the Middle East

Kvarttonen har vist de unge arabiske musikere en identitet, de kan bruge i deres moderne musik. En identitet, der forbinder deres traditionelle kultur med nutiden. I kølvandet på debatten om muhammed-tegninger, terrortrusler og tørklædedebat blev den arabiske kultur inviteret til en succesfuld dialog under festivalen Images of the Middle East.

Womania

Århus festuge stod i kvindernes tegn. Også den rytmiske afdeling af de Jyske Konservatorium fik de kvindelige studerende helt frem på scenen. De både skrev, iscenesatte og optrådte ved forestillingen Live Venus.

I.K. Gottfried

Nordeuropas ældste blæserinstrumentforretning er 210 år gammel, men forstår at forny sig. I.K. Gottfried ligger i hjertet af København og trækker både danske og internationale stjerner til sig. Blandt andet pga. deres hjemmelavede saxofonmundstykker.