01-11-2008 Bladarkiv

Sangskrivere uden grænser // Flyt musikken til Berlin // Historiens vingesus // Stevie Wonder // Dagbogen med Jesper Binzer // Kbh kritiserer kongressen...

LÆS MUSIKEREN NOVEMBER 2008 HER

I dette nummer kan du bl.a. læse om:

Sangskrivere uden grænser

Trinelise Væring og Helle Hansen er begge sangerinder og sangskrivere. For dem er det sangskrivningen, der er det essentielle, og ikke om det er jazz, pop eller rock, de skriver.

Flyt musikken til Berlin

Lily Electric har hevet stikket ud hjemme i Danmark og er rykket til Berlin. Der er højere til loftet og flere muligheder, mener de.

Historiens vingesus

MUSIKERENs redaktion tog turistturen til Berlin for at opleve Europas ny musikcentrum.

Stevie Wonder

Flere generationer af musikere er blevet inspireret af ikonet Stevie Wonder. Efter en koncert i Aalborg, fortæller ni musikere om, hvad den levende legende har betydet for dem.

Dagbogen med Jesper Binzer

D-A-D forsangeren Jesper Binzer beretter fra en hård uge med færdiggørelse af deres nye album Monster Philosophy, madpakker og mangel på søvn.

Kbh kritiserer kongressen

DMF København kritiserer den nyligt overståede DMF Kongres i skarpe vendinger i deres afdelingsblad Musikken. MUSIKEREN har spurgt to deltagere, om de er enige i kritikken.

Klik08

Igen i år har fotografen Jakob Eskildsen og stylisten Louise været Danmark rundt for at forevige musikere og medlemmer. Se et udvalg af årets fotos.

Still going strong

Keith Jarrett og hans trio med Gary Peacock og Jack DeJohnette fejre i år 25 års jubilæum.

Flere kvinder til tops

Det er stadig mændene, der dominerer toppen af dansk musikliv, selv om kvinderne er ligeså kompetente. Det skal der gøres noget ved, mener eksperter.

Trommetest

Et splinternyt high-end Yamaha-trommesæt med navnet PHX er blevet hevet ud af kasserne og testet. Det fik UG med kryds og slange.