01-11-2007 Bladarkiv

Heavy metal uden medieplads // EWH 150 år // Popfabrikken // Bo Jacobsen // DMF on Tour // Mads Manzati // Musikere beholder ophavsretten // Kronik // Test af ny Apple Logic Studio

LÆS MUSIKEREN NOVEMBER 2007 HER

 

Heavy metal uden medieplads

Dansk heavy metal har fået hul igennem til udlandet, men i Danmark omtales genren kun sjældent.

EWH 150 år

Edition Wilhelm Hansen fylder 150 år i år. Musikforlaget er mest kendt for sine klassiske komponister, men har nu også fået en række rytmiske. Hvad gør de for komponisterne?

Popfabrikken

Der er gang i popsangs-samlebåndet, når 29 sangskrivere sætter sig for at masseproducere sange til næste års Melodi Grand Prix.

Bo Jakobsen

DMF Djursland har på kort tid fordoblet medlemstilgangen og boostet aktivitetsniveauet i området. Afdelingens formand Bo Jakobsen er drivkraften bag.

DMF on Tour

Det nye SEMU-udvalg (Selskabsmusikere) har med DMF on tour arrangeret en række eksklusive arrangementer, der skal samle DMF medlemmer og tiltrække nye blandt de uorganiserede medlemmer.

Mads Manzanti

I DMF København har de fået en ny musikalsk ildsjæl som faglig medarbejder fra 1. oktober. Mads Manzanti er rockmusiker og har før arbejdet i Århus-afdelingen.

Musikere beholder ophavsretten

Arbejdsgiverne har presset på for at få ophavsretten, oveni almindeligt honorar. Efter mange måneders forhandlinger er det lykkedes bl.a. DMF at få ophavsretten til at forblive hos musikerne.

Kronik

Den frie improvisation kan skabe nye veje til og udfordringer ind i musikken. Prøv det! skriver Phil Nice.

Test af ny Apple Logic Studio

Nye features, masser af lyde og en historisk lav pris gør den nye Apple Logic Studio meget attraktiv. Specielt for nye brugere af systemet.