01-06-2008 Bladarkiv

DMF Kongres 200 // Formandens beretning // Regnskaber // Præsentation af hovedbestyrelsen // Hvad er Kongressen? // DMF-udvalg og organisatoriske forhold...

LÆS MUSIKEREN JUNI 2008 HER

DMF Kongres 2008:


Formandens beretning

Formandens aflæggelse af hovedbestyrelsens beretning til Dansk Musiker Forbunds 36 kongres, august 2008

Regnskaber

Fremlæggelse af DMF’s reviderede regnskaber.


Præsentation af hovedbestyrelsen

Hvad er Kongressen?

DMF-udvalg og organisatoriske forhold


Det betaler sig

DMF’s direktør Martin Arnoldsen forklarer, hvordan det betaler sig at være medlem af DMF.

DMF derude

KLIK, SWOP, BreakFast Club, Top Charlie, DMF on Tour, SPOT, Roskilde Festival… DMF er med derude, hvor musikerne er. Enten som arrangører eller med på sidelinjen.

Gert Kring får Waldeprisen

Årets modtager af Waldeprisen er den afgåede formand for DMF Sydjylland Gert Kring. Han er også en af arkitekterne bag det forbund, vi kender i dag.

FIM

Som medlem af DMF er man også medlem af den internationale musikerorganisation FIM, som arbejder for at beskytte og forbedre musikeres økonomiske, sociale og kunstneriske interesser.

DKL

De Konservatoriestuderendes Landsråd gør et stort stykke arbejde for de musikstuderende, og står hvert år bag Musikkens Dag.

Musik oven i købet?

Musik er noget man får med sin nyindkøbte mobiltelefon eller bredbåndsabonnement. Hvad betyder det for musiklivet at spille andenviolin?

Behold hørelsen

Tre nye foldere om de nye støjdirektiver ligger nu klar, med brugbare råd til alle musikere, der vil undgå høreskader.


Øvrige artikler:

SPOT

For 15. gang sætter SPOT fokus på danske talenter på vej frem. Festivalen får hvert år besøg af internationale branchefolk, og er det perfekte sted at netværke.

TEMA: Instumenthandel

MUSIKEREN indleder et tema over de næste numre om instrumenthandel, med en artikel om instrumenthandel på internettet. Vi ser på, hvad man skal være opmærksom på ved køb hos både danske og udenlandske netforhandlere.

Kvalitetsmusik i folkeskolen

Undervisningen i musik i folkeskolen skal forbedres. Det blev diskuteret ved en konference om musikundervisning i folkeskolen, hvor bl.a. Bertel Haarder og Steen Hildebrandt deltog.