01-01-2010 Bladarkiv

Årets Musikfoto // Nenia Zenana // Promo Expressen // Musik under jorden // Bliv synlig // Fans som PR-agenter...

LÆS MUSIKEREN JANUAR 2010 HER

I dette nummer kan du bl.a. læse om:

Årets Musikfoto

Årets Musikfoto 2009 pryder MUSIKERENs forside og er taget af musiker og fotograf Per Lange. Med sin stramme komposition, gode historie og musikervinkel var det blandt favoritterne fra begyndelsen hos juryen.

Nenia Zenana

Hun er en af de få kvindelige dirigenter, vi har i Danmark. Og så er hun en ildsjæl, der lever for og af musikken, hvilket kan mærkes langt ud i publikumsrækkerne.

Promo Expressen

Hvis du endnu ikke har udgivet musik og har brug for en prof. demo, har DMF et nyt medlemstilbud.

Musik under jorden

Bunkers fra den kolde krigs tid har fået en renæssance i form af øvelokaler. I København er over 100 bunkers i brug som øvelokaler, mens det kniber med at få dem i brug i resten af landet.

Bliv synlig

En række nye internationale musiksites gør det lettere at finde alternative former for promotion og synlighed. Direktøren for Brandzation Tim Frank Andersen giver gode råd og idéer til at tænke anderledes.

Fans som PR-agenter

De sociale medier er blevet et must, hvis man ikke vil blive gemt og glemt for offentligheden. Som musiker gælder det om at forblive synlig, også i de perioder, hvor man er i studiet eller på turné. Facebook, Twitter og MySpace giver direkte adgang til dine fans.

Twitter trin for trin

Første afsnit om brugen af de sociale medier handler om Twitter. Hvad er Twitter, hvorfor skal man bruge det og hvordan gør man? Pianisten Maiken Ingvordsen skriver om Twitter trin for trin, og fortsætter på nettet, med flere Twitter-tricks, video og e-book om Twitter.

Musikken i fremtiden

Firstmovers er en flok trendsættere, der forstår at se ind i fremtiden og gå i forvejen. DMF har iværksat et samarbejde med firmaet Firstmove om en kompilation med medlemmers musik.

Melodien i USA

Sangskriver Marcus Winther-John har været en tur i Austin, Texas og i L.A. for at skrive sange og lade sig inspirere. Det gav både koncerter, tv-optræden og masser af nye kontakter.

Gear: Døende gadgets

Grejredaktøren kigger ind i krystalkuglen og ser på, hvad der forsvinder af gadgets, gear og grej i 2010.

Grej: DMF Expo Tour

DMF Expo Tour bliver forårets tilløbsstykke for musikere og DMF-medlemmer. Udstillingen tager rundt i fem forskellige danske byer og byder på både instrumentguf, musikfotoudstilling og networking med andre musikere og DMF-ansatte. Se hvornår udstillingen kommer nær dig på www.dmfexpo.dk.