01-01-2008 Bladarkiv

SEMU-udvalget // Ti taler ud // Selskabsgear // Pink Floyd Project // Forbund til tiden // Godt forsikret // Lejrbålssange // Årets musikfoto // Rektor på DKDM // Klik ´07 // Test af Voicetone-pedaler

LÆS MUSIKEREN JANUAR 2008 HER

TEMA: SELSKABSMUSIKER

 

SEMU-udvalget

”Vi har dannet udvalget for at kaste lys over genren og gøre noget for de musikere, der spiller selskabsmusik,” fortæller Erik Sletting, som er med i DMF’s nye udvalg for selskabsmusikere – SEMU.

Ti taler ud

De spiller klassisk, jazz, pop, rock, dansemusik og lyttemusik. Selskabsmusikere fra forskellige genrer fortæller her om deres oplevelse af at være soundtrack til ’den store dag’.

Selskabsgear

For en selskabsmusiker skal man kende sit gear ned til mindste detalje. Garvede selskabsmusikere fortæller her om deres valg af gear, og deler ud af erfaringer og meninger.

Pink Floyd Project

Skal der være fest, vælger mange folk et jam-band. Men nogle jambands udvikler deres musik til selvstændige shows. Pink Floyd Project er et af de band, der for alvor har vind i sejlene med kæmpe koncerter og shows landet over.

Forbund til tiden

Serviceydelser og gode medlemsvilkår skabt for og til musikere er en af årsagerne til den øgede medlemstilgang i DMF, fortæller formand Anders Laursen og direktør Martin Arnoldsen.

Godt forsikret

DMF’s forsikring er en af de populære serviceydelser DMF har til medlemmerne. Og det er en stor succes.

Lejrbålssange

Det giver altid gode point, at hive guitaren frem og fyre et par fællessange af om vinteren foran pejsen eller om bålet en sommeraften. Se de 10 største lejrbålshit, og få gode råd.

Årets Musikfoto

Hvert år udskriver Dansk Musikårbog en fotokonkurrence, hvor de udvælger Årets Musikfoto. Se juryens valg af årets vinder, og dem der var tæt på.

Rektor på DKDM

Bertel Krarup er den kaptajn, der skal sejle Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ind i fremtiden i det ny hus på Rosenørns Allé. Med masser af visioner og erfaring rejser han den gamle skude fra støvet.

Klik ’07

Endnu engang har fotograf Jakob Eskildsen og stylist Shelly Maris turneret landet rundt og foreviget DMF-medlemmer.

Test af Voicetone-pedaler

Testsangeren prøvede de nye TC Helicon Voicetone-pedaler, både i øvelokalet og live.