01-12-2006 Bladarkiv

Klik '06// Copenhagen Music Week// Spil Dansk/ Når cirkus er rejst// Waits, Wolfgang & Wundergrund..

LÆS MUSIKEREN DECEMBER 2006 HER

I dette nummer kan du bl.a. læse om:

Klik ’06:

DMF’s ungdomsrådsudvalg UrU arrangerede i oktober Klik ’06, hvor 77 musikere og bands stillede op til styling og fotografering. Se resultatet og gæt med i julequizzen.

Copenhagen Music Week:

Copenhagen Music Week fungerede mere som oplæg til MTV Awards end som egentlig festival. Men både spillesteder, musikere og Wonderful Copenhagen håber, det kan udvikle sig til en årligt tilbagevendende musikevent i København.

Spil Dansk:

Spil Dansk dagen havde i år en vigtig position for Danmark. Musikere og bands skulle spille Danmark sammen i de nye regioner.

Når cirkus er rejst:

Horsens store nationale succes med megastjerne-koncerter, er ikke en fordel for byens lokale musikliv. Det stod klart ved et Spil Dansk seminar om musik i regionerne.

Waits, Wolfgang & Wundergrund:

Klassiske musikere spiller på rockscener, pop- og jazzmusikere smelter musikalsk sammen med klassiske ensembler. Og operasangere laver stand up-forestillinger på Nørrebro. Hvad sker der?!!

Den Kgl. Livgarde i Skt. Petersborg:

Da Kejserinde Dagmar skulle genbegraves i Skt. Petersborg i oktober drog hele den Kongelige Livgarde med bjørneskindshuer, pressede bukser og tonstungt udstyr med på en af deres officielle rejser.

Podhead:

I MUSIKERENs artikelserie om nye medier er podcasts nu på tapetet. Firmaet Podhead producere og broadcaster podcasts, og fortæller her, hvordan og hvorfor podcasts kan benyttes af musikere.

Bøger:

Har du ikke tid til at læse bøger, kan du læse om dem her. Du kan læse om Mahler, Victor Borge, GAS, Haiku og meget andet.

Det sure æble:

Apple er kendt for deres cool produkter og for at være de kreative menneskers foretrukne mærke. Men det lækre æble har en sur og arrogant side, som kun sjældent kommer frem i lyset.