01-04-2008 Bladarkiv

Hvor der er vilje, er der vej // Et moderne konservatorium // Ny rektor // Et slag for slagtøj // Undergrunden fra Ungdomshuset // Skatten skal betales // Tid til selvangivelsen // Svensk trommelyd // Messenyheder

LÆS MUSIKEREN APRIL 2008 HER

 

Hvor der er vilje, er der vej

Aura Dione brænder igennem. Med sit sorte hår og kønne ansigt rydder hun forsider og optræder i tv-shows. Men tag ikke fejl - denne pige kan mere end at se godt ud. Hun ved, hvad hun vil og har en stålfast vilje, der får hende frem.

Et moderne konservatorium

Det Jyske Musikkonservatorium er nu samlet i et hus, hvor både den rytmiske, den klassiske og den elektroniske linje er kommet under et tag. De har fået tre flotte koncertsale og masser af nye muligheder.

Ny rektor

Thomas Winther har fra 1. februar 2008 været Det Jyske Konservatoriums nye rektor. Han fortæller om ro, visioner og muligheder ved musikalsk mangfoldighed.

Et slag for slagtøj

DYP står for Danish Youth Percussion og er et landsdækkende ensemble for unge talentfulde slagtøjsspillere. Initiativtagerne vil samle slagtøjsspillere, så de kan skabe sammenhold i en ellers ensom instrumentgruppe.

Undergrunden fra Ungdomshuset

Med Ungdomshusets fald, forsvandt også et kulturhus, spillested og billige øvelokaler. Men undergrundsmusikken fra de glade dage på Jagtvej 69 er ikke sådan at slå af pinden. Det lever videre i undergrunden.

Skatten skal betales

Ikke alle tænker over at musikerindtægter fra udlandet skal beskattes i Danmark. Læs her hvordan reglerne er.

Tid til selvangivelsen

Fyldig vejledning fra DMF's skatterådgiver om, hvordan du som musiker udfylder selvangivelsen for 2007.

Svensk trommelyd

Svenskerne kan noget med at producere. Og når det gælder trommelyd er svenskerne tilmed jätte bra. MUSIKEREN tester tre styks trommesoftware og går bag den ”svenske trommelyd”.

Messenyheder

MUSIKEREN fortsætter, hvor den slap i sidste måned, og præsenterer en lang række brugbare gear- og grejnyheder fra årets musikmesser i NAMM og i Frankfurt