af Morten Fischer

The Minds of 99 er et af de navne, som vækstlagsfestivalen UHØRT har lagt scene til. Vil du også gerne spille på UHØRT og få coaching af DMF, så læs her. Fristen er 4. april.

UHØRT-scenen står klar til 40 nye musiknavne til sommer. De medvirkende får vejledning og coaching af DMF både før og efter deres medvirken.

Ansøgningsrunden til årets største vækstlagsfestival er i gang! Hvis du vil spille på UHØRT Festival, som har fostret navne såsom The Minds of 99, Velvet Volume, Sonja Hald og Keep Camping, så er det nu, du skal slå til.

DMF coacher bands

DMF er igen i år med på sidelinjen til at guide de medvirkende bands til at få mest muligt ud af deres optræden.

”I 2015 oplevede vi at musikerne fik meget ud af den efterfølgende coaching, men at de i virkeligheden også havde brug for vejledning inden festivalen for at aktivere deres netværk og planlægge deres optræden og i det hele taget begå sig bedst muligt,” forklarer Lisbeth Rysgaard, coach og underviser hos DMF/Artlab.

 

SE VIDEO: Hør hvad bandet Kejthåndet fik ud af deres coaching efter Uhørt 2015

”I 2016 er DMF’s rådgivning en del af en tredelt rådgivning, således at musikerne allerede i juni deltager i en DMF-pre-event om at udnytte deres medvirken på en showcasefestival bedst muligt. Under Uhørt festival får bandene koncertcoaching, som festivalen står for. Og efter UHØRT bliver der afholdt en DMF-workshop, der evalueres og sættes fokus på de fremtidige opgaver for bandet og efterfølgende bliver der personlig coaching af de enkelte bands, så de bliver bedst muligt rustet til at komme videre og nå deres mål,” siger Lisbeth Rysgaard fra DMF/Artlab .

 

Alle genrer er velkomne

UHØRT Festival afholdes d. 12.-13. august 2016 på Refshaleøen i København. Line-up bliver udelukkende valgt via ansøgningsrunden, og sidste år blev 40 spændende nye navne præsenteret den landsdækkende festivals tre scener, hvor over 2.500 musikelskere deltog.

Det er nu åbent for ansøgning om en plads i musikprogrammet til årets festival. Alle interesserede opfordres til at søge - uanset genre og geografi. UHØRT går først og fremmest efter kvaliteten af musikken!

Send en ansøgning afsted inden mandag den 4. april 2016 kl. 12.00, hvis du vil give dit band et seriøst skub i den rigtige retning. UHØRT Festival arrangeres bl.a. af ORA og støttes af DMF.

ANSØG HERwww.uhoert.dk/ansoegning

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.