Ved tre arrangementer i Aarhus, Odense og København tager musikere kampen op mod det største arbejdsmiljømæssige problem for danske musikere – høreskader.

Per Vers og Waqas (Outlandish) glæder sig til sammen med X Factor trioen (bl.a. Kim Zorde i midten) at komme landet rundt med Pas På Hørelsen. (Foto: Morten Fischer)

GRATIS TILMELDING: Tilmeld dig her

Musikeres vigtigste værktøj er hørelsen. Men det er ofte hørelsen, der ender med at blive musikeres værste mareridt, hvis de ikke passer på den. Derfor er Dansk Musiker Forbund i samarbejde med GN ReSound gået sammen med musikere og producenter af lydvenlige instrumenter i kampagnen Pas På Hørelsen 2013, der skal sætte fokus på forebyggelse af høreskader.  

SE TV: Aftenshowet på DR1 havde besøg af Pas På Hørelsen

”Ud over vores stemmer, er vores hørelse nok et af de vigtigste redskaber for os som musikere. Der er i dag ikke nok fokus på at passe på hørelsen. Jeg tror altid, at det har været et problem. Men der har bare ikke været så meget fokus på området. Alle kender til den susende og pibende lyd i ny og næ - jeg døjer bare med den 24/7,” fortæller Waqas Qadri fra Outlandish, der lider af tinnitus.

 

SE VIDEO: Oplev Waqas og andre af de medvirkende i disse videoer

Ved de tre arrangementer landet over vil musikerne Waqas Qadri fra Outlandish, Per Vers med Ayoe Angelica og Nappion sammen med musikerne fra X Factor trioen demonstrere fordelene ved at bruge in-ear-monitors, og fortælle, hvordan de passer på deres vigtigste redskab: hørelsen.

Læs mere: Pas På Hørelsen Tour 2013

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.