af Nils Harbo

Palmers nye supercharger kan oplade 16 batterier på en gang

Palmers rackmonterbare charging station henvender sig især til den professionelle batteriforbruger. (Pressefoto: Palmer)

Hører du til dem, der har et stort forbrug af batterier, kan du måske overveje at køre med genopladelige batterier, der er mere miljøvenlige.
Selvom batterier generelt er blevet mere miljøvenlige med årene, hvor industrien siden 80’erne er gået bort fra anvendelse af tungmetaller som kviksølv og cadmium, er genopladelige batterier blevet de mest grønne.

Adam Hall står bag denne professionelle rackmonterbare oplader til AA/AAA batterier, der har fire separate ladestationer med plads til 4 1,5V batterier i hver og således kan oplade 16 batterier ad gangen. Der er separat monitoring af hver enkelt batteris opladning.
Perfekt til bandet, der bruger trådløs teknologi eller til teatre og shows, der har brug for massiv opladning af batterier.

Populære mærker blandt genopladelige batterier er Eneloop (Panasonic), Enesense, Duracell og Varta, og mange af disse batterier er produceret i de mere miljøvenlige kemiske systemer Nikkel-Metalhydrid og Lithium- Ion.

Køber du en ekstra bakke til Palmers BC 400 oplader, kan du også oplade de firkantede 9V-batterier, der er meget almindelige i guitarpedaler.

Palmer BC 400 koster knap 2.300 kr.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.