af Birgitte Theresia Henriksen

I starten af ugen var Live Camp-scenen vært for masser af dansk musik, heriblandt finalisterne i årets KarriereKanon.

Sonja Hald ...

Tirsdag spillede de otte finalister i KarriereKanonen på Smukfest i Skanderborg og blev bedømt af en jury bestående af repræsentanter fra KarriereKanonens tre partnere Bandakademiet, Smukfest, P3 og P6 BEAT. Vinderne er fundet, og som en del af vinderpakken tilbydes de bl.a. rådgivning fra DMF.

De tre vinderne Sonja Hald, For Akia og Keep Camping kan nu se frem til radioairplay, omtale, karrierecoaching og koncerter på næste års SPOT Festival og Smukfest.

KarriereKanonens vindere får som tidligere år tilrettelagt et skræddersyet forløb, der skal give dem de bedste forudsætninger for en seriøs musikkarriere.

Og i den fase vil de få omfattende rådgivning af DMF’s Mikael Højris, der med egne ord tilbyder at ”holde dem i hånden hele vejen mod en pladekontrakt”. Ud over dette støtter DMF op om KarriereKanonen ved at tilbyde alle otte finalister rådgivning og ved at støtte projektet økonomisk med honorarer til musikerne.

LÆS OGSÅ: Gode råd fra Dansk Musiker Forbund

Næste år er festivalen igen vært for den afsluttende runde af KarriereKanonen, og der vil være genhør med dette års vindere Sonja Hald, For Akia og Keep Camping, der som en del af gevinsten har spillejob på Smukfest 2015.

Fakta

Ud over en årlig talentkåring vil samarbejdspartnerne Smukfest, Bandakademiet, DRs P3 og P6 BEAT som noget nyt udvælge og udvikle ny musik hver uge, året rundt.

DMF har støttet Karrierekanonen i flere år med penge til honorarer til musikerne og med rådgivning til finalister og vindere. Erik Damgaard, der er formand for DMF Roskilde, sidder desuden i bestyrelsen for Bandakademiet.

Skal du være ugens KarriereKanon?Tilmeld dig selv eller dit band ved at oprette en profil på dr.dk/karrierekanonen og uploade dine numre

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.