af Morten Fischer

Dansk Musiker Forbund indstifter en ny årlig musikpris: DMF's Live Pris. Konceptet er, at tre prismodtagere giver stafetten og 15.000 kroner videre til et upcoming band, de tror på.

"Vi har selv fået masser af hjælp, da vi var upcoming band, så at få mulighed for at give prisen videre for DMF, er vi rigtigt glade for," siger Lau Høien forsanger i Carpark North, der er et af de tre bands, som modtager DMF Live Prisen i 2014.

SE VIDEOER: Carpark North, Turboweekend og The Blue Van modtager pris

Carpark North glæder sig til at give 15.000 kr. videre til et nyt lovende band. (Foto: Morten Fischer)

15.000 at give videre

Prisen omfatter nemlig, foruden hæderen, en ”opgave” til prismodtagerne: de bliver hver udstyret med en check på 15.000 kr. - penge som de skal give videre til det mest lovende nye talent, de har mødt på deres vej. Støtte til et talent der måske en dag selv kan blive modtager af DMF's live Pris. DMF's live Pris 2014 tildeles Carpark North, Turboweekend og The Blue Van. 

Flittige på koncertscenerne

DMF Live Prisen tildeles en eller flere musikere der igennem deres karriere har været særligt flittige på koncertscenerne i Danmark og i udlandet. Musikere som ofte har udfordret sig selv og deres publikum med anderledes koncertformer. Musikere som gennem deres virke er blevet kendt, som gode og solidariske kolleger.

Navnene på de tre nye talenter som Carpark North, Turboweekend og The Blue Van finder frem til vil blive afsløret mandag den 12. maj.

www.dmf.dk/liveprisen

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.