af Anine Fuglesang

Vil du være musiker hos LMS – Levende Musik i Skolen? Så har du chancen nu. Ansøgningsfrist er d. 1. november 2017.

Levende Musik i Skolen søger musikere, der vil spille skolekoncerter i perioden august 2018-maj 2019.(Foto: Christian Brandt)

Hvert år sender LMS – Levende Musik i Skolen 90-110 professionelle musikgrupper ud på landevejene, hvor destinationen er gymnastiksale, fællesrum, musiklokaler, aulaer og sportshaller på de danske skoler lige fra Bornholm til Esbjerg og fra Hjørring til Tårnby.

LMS leder nu igen efter professionelle musikgrupper og solister, som vil spille skolekoncerter rundt om i Danmark næste skoleår, dvs. fra august 2018 til maj 2019.

25 års erfaring

I 2017 har LMS eksisteret i 25 år og har derfor masser af erfaring med at udvælge grupper og sammensætte et alsidigt katalog. Direktør for LMS, Ebbe Høyrup, fortæller:

Vi har selvfølgelig et stort netværk og er kendt af mange musikere, men vi forsøger hvert år at forny os og at få nogle nye, spændende navne med på listen.

 

Sådan søger du

Ansøgningsfristen for at blive skolemusiker hos LMS er 1. november 2017 før kl. 12.00.   Ansøgning foregår via elektronisk ansøgningsskema. Grupper, som tidligere har spillet for LMS, skal bruge deres login til hjemmesiden, mens nye brugere først skal oprettes.

Ansøg om at være med her

I år ser skemaet lidt anderledes ud, end det plejer. I stedet for ét langt tekstfelt til beskrivelse af cv, bevæggrunde og koncert, er der nu lavet fem spørgsmål, musikerne skal svare på. Dette er gjort for at hjælpe musikerne til at svare mere præcist på lige dét, fagudvalget finder vigtigt. De nye spørgsmål betyder, at selv musikere, som har spillet for LMS i mange år, skal bruge lidt ekstra tid på skemaet i år.

LMS anbefaler alle at gå i gang i god tid.

Alle musikgrupper får svar før jul.

Læs mere her 

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.