af Anine Fuglesang

Det har organisationen Tempi sat sig for at finde ud af. De inviterer derfor til minikonference i Esbjerg d. 5. december.

Hvordan står det egentlig til med talentudviklingen indenfor folke- og verdensmusikken? Det ønsker Tempi at finde ud af på konference d. 5. december (Pressefoto af Hudna)

Alle interesserede er inviteret, når genreorganisationen Tempi inviterer til minikonference om kunstnerisk talentudvikling inden for Tempis genreområde, nemlig folke- og verdensmusikken. Det sker på Syddansk Musikkonservatorium d. 5. december.

Ambitionen med minikonferencen er at danne et overblik over den kunstneriske talentudvikling inden for Tempis genreområde og diskutere, hvordan man bedst muligt indfrier talenters potentiale. Hvilke tendenser ser man lige nu, og hvordan står det egentlig til med den kunstneriske talentudvikling?

Sådan deltager du

Med arrangementet håber man hos Tempi at lære af deltagernes erfaringer. Tempi ønsker derfor en så bred palette af ekspertise og kunstfagligheder repræsenteret. Er du derfor interesseret i at deltage i minikonferencen, kan du tilmelde dig her 

Tilmelding er senest d. 29. november. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.