af Birgitte Theresia Henriksen

Den 16. juni drager det politiske Danmark til Bornholm. DMF tager med for at sætte musik og musikernes vilkår på dagordenen – og gør det i stærkt samarbejde med en lang række samarbejdspartnere.

Mads Langer til koncert i Kunst & Kultur Live på Folkemødet 2015 (foto: Henning Hjorth)

 For DMF handler Folkemødet især om at få politikere og andre meningsdannere i tale og få skabt fokus på styrker og udfordringer i musiklivet. Samarbejde gør stærk, og derfor forener vi kræfter med en lang række andre organisationer.

I projektet Kunst & Kultur Live er DMF sammen med 24 andre kunst- og kulturorganisationer på vores egen scene i Allinge med debat og musik. Fremtidens Arbejdsmarked er et andet projekt, hvor DMF samarbejder med en lang række andre fagforeninger, såsom DAF, Dansk Skuespiller Forbund, HK, Dansk Magisterforening, Journalistforbundet mfl. Et tredje projekt er Pas På Hørelsen, hvor DMF samarbejder med GN Hearing om at sætte fokus på høreskader – en folkesygdom som især mange musikere kender alt for godt til.


Kunst & Kultur Live

I samarbejde med en lang række andre kunst- og kulturorganisationer sætter DMF visioner for en kreativ fremtid i tale. Kom og mød kunstnere, kulturfolk, meningsdannere, ungdomspolitikere og andre politikere - når de diskuterer fremtidens kunst og kultur

LÆS MERE: Kunst og kultur forener kræfter på folkemødet

Se det fulde program: www.facebook.com/rosengadelive og følg Kunst og Kultur Live på: www.twitter.com/kunstogkultur #kulturdk og #dkkulturpol


Fremtidens arbejdsmarked

DMF og en bred vifte af fagforeninger i forskellige faggrupper stiller skarpt på fremtidens arbejdsmarked og de atypiske ansættelser som efterhånden udgør 25 % af det danske arbejdsmarked, heriblandt mange musikere.

LÆS MERE: Fremtidens arbejdsmarked på Folkemødet #atypiskarbejde


Pas På Hørelsen

I samarbejde med GN Hearing sætter DMF sætte fokus på høreskader – en folkesygdom som især mange musikere kender alt for godt til.

LÆS MERE: Pas På Hørelsen på Folkemødet

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.