Påsken bød på hele to awardsshows indenfor den danske DJ-verden

Cisilia (billedet) vandt sammen med Kongsted Dancechart.dk-prisen for sangen “Wild Child”

Amager Bio var der hvor det hele startede for Danish DeeJay Awards for 17 år siden og Påskesøndag var man tilbage i Amager Bio for at feste og dele priser ud til artister, producere og DJs.

Samtidig afvikledes det konkurrerende Club Awards i Valbyhallen, da arrangørerne bag det nye awardshow havde valgt at afholde deres event på samme dato som Danish DeeJay Awards.
Mange i miljøet mener, at der ikke er plads til to awardsshows i lille Danmark. Men konkurrence er altså vilkårene i en branche, der ikke har den store tradition for samarbejde og sammenhold. 

Mø vinder

Topscorer ved Danish DeeJay Awards i Amager Bio var Mø, der vandt priserne som Årets Danske Artist og Årets Danske DeeJay-Favorit med sangen “Final Song”. Der var ligeledes to priser til Kongsted. Den populære DJ blev kåret til Årets Danske DeeJay og sammen med Cisilia vandt han Dancechart.dk-prisen med sangen “Wild Child”.

Den særlige talent-pris, opkaldt efter det store DJ-ikon, Kjeld Tolstrup blev tildelt det idealistiske musik og klubkultur-kollektiv, Regelbau.

Hæderspriser

Thomas Knak har i mange mange år kæmpet for den elektroniske musiks snævre undergrund og været en stilskaber og inspirator for mange, ofte under navnet Opiate.
Knak blev ved Danish DeeJay Awards hædret for indsatsen og trådte dermed ind i rækken af legender som Kenneth Bager, Cutfather, Soulshock og mange flere, da han modtog æresprisen, Kim Schmachers DeeJay-Pris 2017.

Faustix topscorer ved Club Awards

I Valbyhallen var den 27-årige danske producer og DJ Morten Brangstrup den store vinder ved Club Awards.
Brangstrup er mere kendt under kunstnernavnet Faustix, hvor hittet "Come Closer" har været P3's Uundgåelige og 11 millioner streams på Spotify.
Faustix vandt 4 priser ved Club Awards, herunder Årets Danske Club Hit og Årets Danske Club Navn. Blak modtog prisen for Årets Radio Club Hit for nummeret "Nede Mette", der var et af de allermest populære numre på dansegulvene i 2016.

 

 

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.