af Morten Fischer

Det danske band Dans & Lær er med på ny Buddha Bar-compilation. Det særegne band har sat sig som mission gennem dansabel musik at videregive evnen til at genkende fuglestemmer og det har fanget interessen hos den franske hotel- og restaurantkæde Buddha Bar, som udgiver deres legendariske Buddha Bar-compilations.

Dansk ornitolog fortæller om guldbugen mens fuglen pipper lystigt på Dans & Lærs nummer, der er kommet med på Buddha Bars seneste udgivelse.

Den trendsættende franske hotel- og restaurantkæde Buddha Bar sætter en ære i ikke blot at servere lækker mad og drikke, men også traktere deres gæster til et nøje udvalgt mix af elektroniske rytmer og verdensmusik. Gennem årene har de med stor succes udgivet compilations, som stykkes sammen af deres faste DJ’s. 

Fugleentusiaster begejstrede

Nu har franskmændene kastet deres kærlighed på den danske fugleglade kvintet Dans & Lær. Nummeret "Gulbug" fra Dans & Lærs andet album "Flere Fugle" har til fugleentusiasternes begejstring fået en fremtrædende plads på Buddha Bars næste compilation.

Dansksproget ornitologsampling

På nummeret belærer den erfarne ornitolog Ole Geertz-Hansen i samplet form lytteren om Gulbugens fortryllende evne til at efterligne andre fugles stemmer. Buddha Bars udpræget internationale publikum har altså ikke blot opløftende fuglemusik i vente, men kan også gøre sig forhåbninger om at lære et par danske strofer undervejs.

Samtidig med den internationale opmærksomhed er Dans & Lær travlt optaget med indspilningerne til bandets fjerde album. Der er hidtil ikke røbet noget om indholdet på det kommende udspil. Dans & Lær kan opleves live lørdag den 23. maj til både Hjorthøj Festival ved Aarhus og Maybeats i Humlebæk samt til Love In-festivalen på Skarø syd for Svendborg lørdag den 11. juli.

Hør ”Gulbug” her

www.dansoglaer.dk

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.