af Anine Fuglesang

JazzDanmark indkalder det danske jazzmiljø og alle omkring det til stormøder med valg til repræsentantskabet.

Det danske jazzmiljø er i fokus, når JazzDanmark inviterer til stormøder lørdag d. 9. september i Aarhus og søndag d. 10. september i København.

Stormøderne er din mulighed for at få en mere direkte indflydelse på JazzDanmark via repræsentantskabet. Der er valg af op til seks personer til JazzDanmarks repræsentantskab (tre på hvert møde). Opstilling sker på dagen og skal således ikke meddeles på forhånd.

Stærke kræfter bag

Esben Marcher fra SPOT Festival vil lede slagets gang i Aarhus og vil holde et inspirationsoplæg, der tager udgangspunkt i temaet "øget samarbejde mellem landets jazzklubber og spillesteder til gavn for publikum". Det vil også være dette tema, som finalen i konkurrencen JAZZAKTION! vil tage udgangspunkt i. Her vil folk fra hele landet konkurrerer om at vinde 30.000 kr. til at realisere sit jazzprojekt for.

I København vil Rasmus Stolberg, der er en af mændene bag radiostationen The Lake, lede slagets gang og holde et inspirationsoplæg, der tager udgangspunkt i temaet “Nye digitale kanaler for jazzens publikum”, som også vil være temaet for JAZZAKTION!-finalen i København.

Hvor holdes møderne?

Aarhus: Lørdag d. 9. september kl. 11.00-17.00 Det Jyske Musikkonservatorium, Skovgaardsgade 2C, 8000 Aarhus C. 

København: Søndag d. 10. september kl. 11.00-17.00  Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads, Onkel Dannys Plads 5, 1711 København V.

Læs mere om stormøderne her


Om JazzDanmarks stormøder

På stormøderne er alle med jazzhjerte velkommen. Stormøderne er en del af JazzDanmarks opbygning og her diskuteres JazzDanmarks aktiviteter og de brede linjer for JazzDanmarks fremtidige arbejde tegnes op.

På stormøderne vælges medlemmer til JazzDanmarks repræsentantskabet, som mødes og kommer med input en gang årligt til JazzDanmark projekter og arbejde. Som del af repræsentantskabet har du dermed stor indflydelse og er med til at udvikle jazzscenen i Danmark.

I henhold til vedtægterne er det desuden repræsentantskabet, der er med til at vælge en del af JazzDanmarks bestyrelse.   

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.