af Nils Harbo

Grejredaktionen har haft lejlighed til at afprøve et par madkasser med delikat indhold

Små forstærkere med stor ydelse

Det amerikanske firma ZT Amplification er stiftet af en veteran, Kenneth Cantor, der tidligere bl.a. har arbejdet for Acoustic Research (AR), Now HearThis (NHT) og Tymphany Corporation. Vi ser her og lytter på to forstærkere fra producenten.

The Club

The Club er en handy comboamp med 12” højtaler, der leverer 200 watts output (130 dB). For lidt over 4.000 kr. får man en bluesy forstærker med ”balls”.
Den vejer kun 10 kg, spiller kanongodt og højt, faktisk kraftigt nok til, at man kan følge med trommeslageren i øvelokalet, eller spille et lille spillested op – deraf navnet ”The Club”.
Der er god bund og detaljerigdom i både midterområde og diskant, plus at den er hurtig med god ”attack” for guitaristen, samtidig med at lyden virker blød og varm.
Forstærkeren har også indbygget rumklang og effektloop.

The Club koster ca. 4.000 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchbox

ZT laver også en lille forstærker til akustisk guitar. Det er en såkaldt “Lunchbox Acoustic” og den lille madkasse kan levere 200 watt. Selvom den kun vejer 4,3 kg. og ingenting fylder, spiller den overraskende godt og er meget nem at betjene. Den har de features, der skal til, dvs. mikrofonindgang, feedback cut, effektloop og rumklang. Prisen ligger omkring 3.400 kr.

ZT Amplification Acoustic Lunchbox er ikke mere end 25 cm høj, men leverer alligevel overraskende god lyd . Lunchbox koster ca.  3.400 kr.

Værsgo, frokost med Club Sandwich er serveret!

Læs mere her

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.