af Nils Harbo

Se den første danske video fra NAMM! Grejredaktionen rapporterer fra den vigtige musikmesse! På dansk! Oplev Pro Tools pressemøde, masser af synther og musik fra den store udstilling, der slog alle rekorder.

Se video fra NAMM Winter Show 2015

Alle rekorder bliver slået ved årets NAMM Show, med det hidtil største antal deltagere i NAMMS 114-årige historie. Næsten 100.000 deltagere er registreret over showets fire dage, hvor over 1.600 udstillere har stande.
Blandt de store nyheder på NAMM er Avids lancering af Pro Tools 12, der flytter ProTools brugerne i ”skyen” og omdanner den kendte musiksoftware til en abonnementsbaseret løsning. Og så står NAMM i synthesizernes tegn.

En flybillet til Los Angeles koster for tiden under 3.000 kr, så Grejredaktionen er igen med på den vigtige musikmesse, for første gang i 5 år. Og har igen produceret flere videoindslag med de vigtigste nyheder.

Se den første video her:

Highlights fra Winter NAMM Show 2015

 

Solskin, synther og Pro Tools i skyen.

Korgs remake af Arp Odyssey giver køer ved standene, sammen med Rolands nye JD-Xi og Nords Electro 5.
Der er også stor interesse for klassikere som Oberheim, Dave Smith (Prophet) og Moog. På Moog-standen er der således to lækre maskiner at se, nemlig Tolex MiniMoog Voyager og den relancerede Moog Modular.

Og Yamaha har lavet en retro-udstilling med 40 års synthesizere, så der er nok af synth hele tiden!
Se reportagen fra Avids ProTools pressemøde og se eller hør alle syntherne i videoen.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.