af Nils Harbo

IK Multimedia lancerer nu iRig Keys Pro, en ultra kompakt controller med anslagsfølsomme tangenter, der fylder og vejer 20% mindre end konkurrenterne

iRig Keys Pro har 37 anslagsfølsomme tangenter og kan connectes til både iPhone, iPad, Mac og PC

Det nye iRig Pro keyboard fra de produktive italienere er en ultrakompakt controller til iOS, Mac og PC med professionelle features.

Med 37 anslagsfølsomme tangenter (3 oktaver) i full-size er det muligt at spille ”normalt” med to hænder, samtidig med at keyboardet kun vejer 1.59 kg og fylder 59 cm i bredden, hvilket er 20% lettere og mindre en tilsvarende konkurrenter i klassen.

iRig Keys Pro kan bruges overalt, det er ”Plug & Play” med det samme. Strømmen leveres gennem bussen og keyboardet kan tilsluttes iPhone, iPad or iPod touch med både den gamle 30-pin connector og den nye Lightning-connector (standard i nye iPhone 5, iPhone 5, iPod Touch, iPad Minis og iPad Air.

Der følger kabler og to gratis apps med, iGrand Piano og SampleTank i ”lette” versioner. Til en pris på knap 900 kr er iRig Keys Pro således den perfekte rejsekammerat til den moderne musiker, der har brug for et mobilt keyboard og MIDI-controller med gode tangenter.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.