af Nils Harbo

Grejredaktionen var med på årets to store messer i Frankfurt, Prolight & Sound og Musikmesse 2019, der samlede 85.000 gæster

I Hal 12 kunne man opleve meget spektakulære og innovative lysshows (Foto: Messe Frankfurt Exhibition/Jochen Günther)

Det er ikke kun nye musikinstrumenter, PA, studieudstyr og software, der bliver vist på Musikmesse 2019 og Prolight & Sound. Lys og show-delen fylder virkelig meget.

Det er helt vildt at se de mange flotte lysinnovationer, der vises på Prolight & Sound; herunder PRGs lysshow, der kombinerer visuals, lys, ild og fyrværkeri på en meget spektakulær - og brandfarlig - måde!

Det kniber lidt mere på musikinstrumentfronten, hvor mange brands glimter ved deres fravær; hvis man sammenligner med hvordan Musikmesse var for fem år siden.

Alligevel kan man få gode oplevelser og de to messer tiltrak publikum fra mange segmenter: Privatbrugere, professionelle musikere, amatørmusikere, musikpædagoger, musikhandlere, importører og distributører.

Arrangørerne angiver årets besøgstal til at være 85.000, mens 25.000 gæster deltog i koncerter og events ved Musikfestivalen, der ledsager de to musikmesser med koncerter på 50 klubber, hoteller og spillesteder over hele byen.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.