af Nils Harbo

PSM 300 er trådløs in-ear monitor for den krævende musiker

Shure PSM er et in-ear system, beliggende i mellemprisområdet

Først kom Shure QLXD digitalt trådløse system til sangere og entertainere. Efter nogen forsinkelse er Shures nye digitale trådløse IEM (In Ear Monitor) også i forretningerne.

PSM 300 er et Stereo Personal Monitor System er til den professionelle bruger, der ønsker ubetinget klar lyd og stabilitet.

Hele pakken

Systemet er et komplet trådløst in-ear monitorsystem med P3RA professionel bodypack modtager, PT3 rackmonterbar sender og inkl. SE215 in-ear phone.
Systemet 
har en rækkevidde på over 90 meter og leverer detaljeret 24-bit digital audio. PSM 300 fås i to udgaver med 2 forskellige bodypacks, en prisbillig i hårdfør plastik, og en i kompakt metal chassis. 

Den dyrere udgave sigter mod Pro Audio markedet, udlejning osv.; mens det billigere kan fås til en pris, der er opnåelig for musikere, der skal investere i deres første digitale IEM.

Hidtil har prisen været noget højere for samme kvalitet i lyd.

Transmissionen er i UHF båndet og er analog for at minimere latency. Installationen er nem og betjening foregår via one-touch skanning og tildeling af den bedste ledige frekvens.
Lydniveauet kan justeres med MixMode teknologi eller i stereo mode, og man kan lave et personligt mix fra de 2 kanaler.  

Shure PSM 300 kan ses og prøves i den nærmeste musikforretning.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.