af Nils Harbo

Sennheiser indkalder nu bands og solister som produktanmeldere af den nye Evolution wireless D1 serie.

Sennheiser opfordrer bands og solister til at teste og anmelde firmaets D1 digitale mikrofonsystemer.

Med kampagnen “Test D1 and Only” opfordrer Sennheiser solister og bands til at teste og anmelde de nye Evolution wireless D1 mikrofonsystemer, hvorefter anmelderne får lov til at beholde deres prøvesæt helt gratis. 

Tilbuddet gælder de 150 potentielle testere, som skriver til Sennheiser på www.sennheiser-d1.com og angiver de bedste grunde til at de ønsker at deltage.

En intelligent udtænkt kampagne af Sennheiser, der jo garanteret giver 150 positive udsagn fra 150 brugere, der er glade over at få gratis udstyr.

 

Wireless for musikere

Sennheiser Evolution wireless D1 er en serie af digitale trådløse mikrofonsystemer, som gør det let for ethvert band at blive trådløst. Der er systemer til instrumenter eller vokal, baseret på Sennheisers store udvalg af Evolution mikrofonkapsler. Brugerfladen er nem og simpel: Sender og modtager finder automatisk sammen og vælger en passende transmissionsfrekvens, og er der flere D1-systemer, koordinerer de automatisk frekvenserne indbyrdes. 

For at deltage i kampagnen skal man registrere sig på www.sennheiser-d1.com og forklare hvorfor man gerne vil være D1-produkttester.
Bliver man valgt til officiel produkttester, modtager man det ønskede sæt inden for 2 uger. Herefter er der 4 uger til at gennemteste systemet, skrive en anmeldelse på mindst 100 ord og tilføje billeder – eller optage en testvideo af mindst 30 sekunders varighed.

Alle, der anmelder systemet, får lov at beholde det gratis. Hvis man ikke ønsker at lave en anmeldelse, kan man blot returnere systemet.

Kampagnen kører frem til 31. januar, som også er sidste frist for tilmelding. 

I denne periode kan det betale sig at holde kontakten med Sennheiser på www.sennheiser-d1.com: Hver måned trækker firmaet nemlig lod om ekstra produktgevinster såsom e 835 scenemikrofoner, HD 25 hovedtelefoner eller MK 4 studiemikrofoner.

“Vores kunder elsker D1, fordi de er fri til at nyde at optræde uden besværet med at indstille udstyret,” udtaler Ingo Angres, Marketing Manager Live Performance & Music hos Sennheiser. “Når de bruger systemet, glæder de sig over enkelheden, ydelsen og driftssikkerheden, og vi vil gerne opmuntre dem til at dele deres erfaringer! Og så er det jo også en win/win situation – de, der tager sig tid til at anmelde produktet, får også lov til at beholde det selv.”

Tilmeld dig her:

www.sennheiser-d1.com

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.