af Nils Harbo

Greg Mackie relancerer Tapco-mixere og andet udstyr i den prisfornuftige ende

Mackie er ikke alene navnet på et århusiansk pizzeria, det er også navnet på en af verdens kendteste producenter af mixere, PA og studieudstyr. På Frankfurtmessen præsenterde Mackie en byge af nye produkter inden for kerneområderne mixerpulte og højttalere, men også en nyskabelse: en relancering af navnet Tapco, der var det første produktnavn fra Greg Mackie, længe før der var noget der hed Mackie (altså bortset fra ham selv).

Tapco er produkter til priser, der ligger under Mackies.

Juice (der på amerikansk betyder noget i retning af "drøn på") er noget af det første der kommer fra det "nye" brand. Juice er nemlig navnet på Tapco's nye serie af PA-forstærkere, som findes i 3 varianter på hhv. 2 x 250, 2 x 450 og 2 x 750 W.

På Frankfurtmessen præsenterede Mackie selvfølgelig også nyt Mackie, bl.a. de nye digitalpulte TT24 og dXb*200 samt Onyx, der er navnet på den nye serie af kompaktmixere. De tre modeller i den nye serie erstatter ikke VLZ Pro mixerne (som fortsætter uændret) men er snarere beregnet på folk, som ønsker endnu flere features og bedre lydkvalitet - og så er ONYX mixerne er den første analoge mixerserie med FireWire-option.

Det første der kommer er Tapco 6306, en kompakt mixer med bl.a. 2 mono mic/line inputs og 2 stereo line inputs, EQ, 2 sends og pan. Prisen bliver på 1.385 kr.

Der kommer også en ny aktiv studiomonitor Tapco S5 5.25'' bas og 1'' diskant, monteret i Mackie's patenterede waveguide. På bagsiden findes basrefleks-port, high boost/cut og low boost samt XLR-, jack- og phono inputs.

Den danske importør hævder at man let kan høre at Mackie's lydguruer har haft en finger med i spillet og prisen bliver kun 3.985 pr. sæt.

Big Knob fra Mackie

Foto: Mackie

Big Knob ”Den Store Knap” ser ud som navnet og er en kompakt og elegant controller, der tilføjer essentielle professionelle funktioner til enhver harddisk recording station, bl.a. en stor knap til præcis indstilling af control room volume, indbygget talkbackmikrofon, grammofon-preamp m

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.