af Nils Harbo

Cubase, Steinbergs kendte musikprogram, er nu kommet i version 8.5, samtidig med at synthen Retrologue er kommet i version 2.

Steinberg kalder Retrologue 2 for "The New Synth Powerhouse"

Steinberg har opdateret Cubase, der nu er kommet i version 8.5, samtidig med at synthen Retrologue er kommet i version 2.

Med Cubase Pro 8.5 og Cubase Artist 8.5 er Yamaha Steinbergs populære musikproduktionsprogram atter engang kommet et skridt videre med forbedrede funktionaliteter.

Cubase er nu i skyen med det cloudbaserede værktøj VST Transit, der giver brugere mulighed for at udveksle filer og projekter med foreløbig 500 MB cloud lagerplads og 1 GB gratis trafik. Andre forbedringer er bl.a. et løft af Mix Console og det er blevet nemmere at importerer spor og settings fra andre projekter.

Det nye synth powerhouse

Retrologue 2 er anden udgave af Steinbergs virtuelle analoge synthesizer, der bl.a. har fået mange nye presets, en fleksibel arppegiator og fem nye effekter, herunder den innovative tre-bånds Resonator.

Retrologue 2 har fået masser af af power nu og kan kun downloades fra Steinbergs Online Shop, hvor prisen er knap 750 kr. Update fra version 1 koster 373 kr.

Kommentarer fra læserne

Morten Kjærgaard, 09-12-2015 14:19
Cubasebrugere i Danmark - er en gruppe på Facebook, hvor vi søger at give tips og hjælpe hinanden med Cubase. Flere medlemmer er velkomne ;-) https://www.facebook.com/groups/1532590483683238/

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.