af Nils Harbo

Shure har en løsning til guitarister, bassister og andre musikere, der vil gå trådløst digitalt med høj lydkvalitet

Beta guitrapedalen består af tre dele, inkl. tuner

Hvis man anskaffer pakken med en GLXD1 Bodypack sender, en GLXD6 modtager samt et WA305 instrumentkabel får man et system, der opererer i det gebyrfri 2,4 GHz-bånd.
Modtagerne har automatisk frekvensstyring og ægte digital diversity. Dermed har man et professionelt system med sikkert stabilt signal, der har optimal digital klarhed.

Indbygget tuner

GLXD6-modtageren er beregnet til montering i pedalbrættet og har indbygget tuner med både strobe og “Needle mode". De specielle genopladelige Shure lithium-ion batterier har strøm til ca.16 timers uafbrudt drift.

Shures Beta Guitar Pedal er nemt at sætte op.
Modtageren GLXD4 er en single-channel trådløs modtager forsynet med LINKFREQ. Modtageren analyserer automatisk de frekvenser, der er til rådighed og modtager/sender linkes automatisk sammen via den frekvens, der aktuelt er bedst. Skulle der opstå interferens, flytter sender og modtager automatisk sig sammen til en ledig frekvens, helt uden signaltab.

Det digitale Beta wireless system koster omkring 3.400 kr, inkl. alle tre dele, der omgående gør en musiker digital køreklar.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.