af Nils Harbo

Musikmesse 2019 News: Mange begyndere har spillet deres første toner på en Santana guitar. Og nej – det er ikke Carlos Santana, der har lagt navn til guitaren. Der står nogle danskere bag guitarerne.

Karsten Bech (tv.) og Kurt Schmidt fra SC Sound har haft ansvaret for designet af de nye Santana-guitarer, der bygges af Tyma Guitars i Kina (Foto: Nils Harbo).

Mange kender Santana-guitarer fra den første spanske undervisningsguitar.
Men Santana er så meget andet – det har to danskere sørget for.

På den nyligt overståede Musikmesse 2019 i Frankfurt viste SC Sound nemlig en hel ny serie Santana guitarer frem. Guitarerne er designet i Danmark, hvor SC Sound har rettighederne til navnet.

Guitarerne bygges i Kina af Tyma Guitars. SC Sound har investeret en hel del penge og mandetimer i den nye serie, hvor især Kurt Schmidt og Karsten Bech fra SC Sound har brugt rigtig meget tid på udviklingen.

Dansk kinesisk samarbejde

De to produktspecialister, der samtidig er guitarentusiaster, har rejst frem og tilbage mellem Danmark og Kina mange gange for at få udviklet de bedste guitarer, hvor pris, kvalitet og produktgruppe matcher hinanden.

Nogle af de flotte nye westernmodeller gjorde stort indtryk på grejredaktionens udsendte og priserne ser ud til at være yderst fair.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.