af Nils Harbo

Det vælter ind med nyheder fra Roland. Under devisen ”The Future Redefined” er kommer der en stribe nye produkter fra den store japanske producent

En ny percussionpad er blandt de mange sommernyheder fra Roland

Et af de mere interessante nyheder er SPD1, en digital trommepad, der kommer i tre-fire forskellige udgaver tilpasset forskellige situationer og behov.

En af udgaverne er SPD1 Electro, en elektronisk percussionenhed med 22 indbyggede lyde. SPD 1 kan betjenes med stikker, fod eller hænder og er en ny type pad, der betyder at enhver musiker kan tilføje elektroniske lyde til sin liveoptræden.
Den indeholder 22 kendte lyde, inkl. kraftige stortrommer fra 808, fede lilletrommer, håndklaplyd, elektroniske koklokker og meget mere. Man kan også importere egne originallyde til en af de 12 interne lydbanke.
SPD 1 har en robust, men følsom pad og det er enkelt at justere triggerfølsomheden.


Udover SPD1 Electro kommer der også tre andre udgaver: SPD-1 Kick (kun stortrommer), SPD1 Wav pad (til egne samples), SPD1 Percusion (percussion/latin lyde). Priserne lander på knap 1.800 kr pr. enhed.

Britisk lyd og ny effektswitcher

Udover de elektroniske pads, kommer der også en nye Blues Cube Hot ”British EL84 Modified” comboforstærker på 30 watt med 12" højttaler der har Tube Logic-design med autentisk vintage rørforstærkerlyd.

MS-3 er en ny multieffekt for guitar og bas med integreret multi-pedal switcher system, 112 indbyggede effekter med effekt og loop tilslutninger for 3 eksterne effektpedaler og 200 patch lokationer. MS-3 er en alsidig multi-pedal switcher, kombineret med indbyggede effekter i en enkelt, bærbar enhed, der gør at enhver musiker nu  nemt kan sammensætte et professionelt effektsystem som er utrolig kompakt, ekstremt let og alsidigt

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.