af Nils Harbo

Der var noget for både nørder og superproducere, da Luthman Scandinavia inviterede til seminar på Artlab. Her er en kort report og en stump video fra en spændende og lærerig sommeraften

Der sker flere og flere spændende ting på DMF kursuscenter Artlab.

Den 6. juni blev der således afholdt producerseminar arrangeret af Luthman, Propellerheads og Digidesign i samarbejde med MUSIKEREN.

De medvirkende på konferencen var bla. James Bernard, (USA), der er produktspecialist på Reason, producer og komponist; Kurt "Peff" Kurasaki, (USA), der har skrevet "Power Tools til Reason"; Anders Glantz, (Sverige), produktspecialist fra Digidesign samt de to danske filmkomponister og producere Halfdan E og Jon Bruland.

Den amerikanske musiker og producer James Bernard forklarer om Reasons faciliteter, med en rimelig høj nørd-faktor, hvilket passede de tilstedeværende helt fint.

Foto: Carsten Weide

Der var over 130 tilmeldte. Pga. landskamp og uventet sommervarme, var der nogle af de tilmeldte, der udeblev, men de fremmødte fik en god aften, med mange gode inputs.

Kurt "Peff" Kurasaki har skrevet bogen "Power Tools til Reason";

Foto: Carsten Weide

Blandt de emner seminaret dækkede var musikproduktion på Reason og Digidesign og der blev serveret en stribe af rigtig gode råd til alle deltagerne.

Halfdan E er Mac-bruger

Foto: Carsten Weide

Halfdan E har bl.a skrevet musik til Per Flys film og blander som komponist mange elementer, bl.a. anvender han samples fra gamle vinylplader.

Der var også tid til snak og networking

Foto: Carsten Weide

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.