af Torben Kruse

MUSIKERENS Torben Kruse har på NAMM oplevet et helt nyt kapitel i V-Drums historie

Jeg er imponeret!

Jeg fik lejlighed til se nærmere på de nye trommer på NAMM. TD-20 K er navnet og jeg siger WYPIWYG... What you play is what you get!

Med nye tam'er, ny farve, et nyt lydmodul og ikke mindst nye cymbaler og en "rigtig hi-hat" mærker de akustiske trommer nu for alvor ånden i nakken fra dette nye digitale vidunder.

Og selvom det jo ikke er meningen at V-drums skal erstatte et akustisk trommesæt - som sådan - så er det bemærkelsesværdig så "analogt" som sættet reagerer.

Men prisen er også heftig, den ventes at lande på knap 46.000 kr. for hele sættet TD20K, når det ankommer til de danske forretninger i marts måned.

Blandt de nye væsentlige features er bl.a. skind udviklet i samarbejde med Remo (se reportage fra Remo-fabrikken længere nede på siden) og en flot detalje er at lige kan give de enkelte tam'er en snert af sidings fra lilletrommen så hele sættet swinger med når man spiller, og en ny hi-hat på et rigtig stativ, der lyder bemærkelsesværdig naturtro....

Jeg kan anbefale at man checker det ud på Frankfurt Musikmesse.

Det er også et sæt som vi på MUSIKEREN glæder os til at gå mere efter i sømmene...

Skindene til V-drum er udviklet i samarbejde med Remo. Vi fik lejlighed til at gå dem efter i sømmene på fabrikken

Foto: musikeren

Kedlerne kommer også fra Remo-fabrikkerne... Og nu også i en ny farve. Butikschef Anders Færch fra Slagtøjs Centret (th) vurderer kvaliteten.

Foto: musikeren

Remo-fabrikken ligger i øvrigt lidt nord for Los Angeles i en frodig dal. Der dyrkes en del frugt og grønt i området bl.a. meloner. Her er det Peter Jacobsen fra SlagtøjCentret med to sådanne.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.