af Nils Harbo

Modularsynther er populære som aldrig før og Roland introducerer nu en række nye moduler til System 500

Aira System 500 er Rolands bud på en fleksibel modularsynth

Fra studie til liverperformance: Modularsyntherne oplever et forrygende comeback.

Med Aira-serien er Roland med i forreste række og japanerne har nu lanceret en stribe nye moduler til System 500 modularsynthen.


System 500 er baseret på Rolands klassiske System-100M modular synth og er en fuld analog genskabelse af en af de mest beundrede elektroniske instrumenter gennem tiderne.
System 500 er nydesignet i Eurorack-format og leverer den klassiske karakter og funktionalitet fra originalen, samtidig med man har fordelene med et moderne instrument. System 500 er bygget i USA og samlet i Japan.

Nye filtermoduler

Nu introducerer Roland en stribe moduler til System 500. Blandt nyhederne er System-500 521, et VCF (voltage controlled filter) modul med to separate lo pass filtre, System-500 530 er et VCA- modul og System 540 er en Dual Envelope Generator og LFO (low frequency oscillator). Så der er nok af legetøj til synthesizerfreaken, der vil eksperimentere med sine egen lyde.

Samtidig er der kommet en SYR-E84 Eurorack Case, en praktisk rackkuffert med strømforsyning, der gør det nemmere at transportere sin Roland modularsynth.

 

 

Læs mere her:
Aira Modular

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.