af Nils Harbo

Roadjack 10 og Roadjack 8 er to nye batteridrevne mini PA-løsninger fra LD Systems

Med Bluetooth og batterier kan musikken bæres med overalt

LD Systems har lanceret to nye modeller i Roadjack-serien. Roadjack 10 og Roadjack 8 er mobile og batteridrevne forstærkere i hhv. 10" og 8"-udgave med Bluetooth.

Begge modeller er udstyret med en 25W Class D forstærker. Den store model koster ca. 2.000 kr og yder kan spille med en lydstyrke på max 117 SPL, mens den lidt  mindre model koster omkring 1.700 kr og yder max 113 SPL.

Hit the road, Jack

 

Roadjack er udstyret med et to-vejs højtalersystem og kan køre i op til 20 timer på en batteriladning og med en integreret Bluetooth Player kan der streames musik fra en laptop, smartphone eller iPad. Streamer du ikke, har Roadjack også USB-port og SD Card Reader. Begge udgaver af Roadjack har en 3-kanals mixer med bas/diskant kontrol, samt rumklang, mastervolume og mange varierede tilslutningsmuligheder i form af XLR-stik, jackstik og phono-indgang. Mini-forstærkerne kan styres med en IR remotekontrol.

Begge modeller står godt på gulvet, men kan alligevel transporteres hurtigt med de indbyggede hjul og håndtag, der kan trækkes op.

Roadjack er derfor en praktisk løsning for den mobile entertainer, hvad enten der skal optrædes i en klub eller på den lokale gågade.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.