af Nils Harbo

Vedvarende rygter siger, at Apple er ved at lægge sidste hånd på en ny version af musikproduktionsprogrammet Logic. Det har fået en masse Logic-brugere til at frygte, at Logic bliver ”nedgraderet” og dermed kommer til at ligne GarageBand.

Det nye LogicBand? (Fotomanipulation: Nils Harbo)

Måske kommer det "nye" Logic til at hedde LogicBand? Det frygtes blandt rutinerede brugere af det populære musiksoftware fra Apple.

Apples politik har de senere år været at lancere software til meget billige penge, hvorefter man kan tilkøbe elementer i Mac App Store og ad den vej opgradere ens produkt. Det er sket for videoredigeringsprogrammet Final Cut i foråret, der kom i en version med navnet Final Cut Pro X. For kun 1.800 kr. kan man erhverve sig et meget professionelt videoredigeringsprogram med mange gode features.
Til stor glæde for begyndere, men til stor skuffelse og frustrationer hos de professionelle brugere af Final Cut, der har klaget over tonsvis af fejl og især mangler i det nye program.

Rygterne om et nyt Logic er sat i gang af en japansk hjemmeside, Macotakara, der siden er blevet citeret på et hav af hjemmesider, så grejredaktionen understreger, at det kun er rygter og således ikke verificeret.
Men det er lang tid siden, at Logic er blevet opdateret, så det er naturligt at de mange Logic-brugere går og spekulerer på fremtiden. Vil der forsvinde features som fx Waveburner (mastering), Sound Track Pro? Vil MainStage kun blive tilbudt via Mac App Store?
Det er jo tilfældet med applikationerne Motion og Compressor, der i dag tilbydes som tilføjelser til Final Cut Pro X.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.