af Grejredaktionen

"Push Turn Move" er titlen på en kommende bog om elektronisk musik og musikteknologi. Jean-Michel Jarre bidrager og folkene bag er gået på Kickstarter

Danske Kim Bjørn (tv) har skrevet bogen og den franske synthesizerlegende Jean-Michel Jarre (th) har skrevet forordet (foto fra Facebook)

En ny dansk bog  om musikteknologi er på vej. Den er skrevet af den danske designer, forfatter og elektroniske musiker Kim Bjørn. "Push Turn Move" er redigeret af Mike Metlay, redaktør på Recording Magazine og Paul Nagle, der skriver for Sound on Sound Magazine. Bogens forord er skrevet af Jean-Michel Jarre.

Folkene bag bogen gik på Kickstarter d. 18. april i håb om at realisere projektet fuldt ud.
Bogen handler primært om den måde moderne elektroniske instrumenter er designet på, hvordan de påvirker den måde, vi laver musik på og om hvordan interfaces mellem menneske og maskine konstrueres.

Interviews med bagmænd

Bogen indeholder interviews med bl.a. Roger Linn, Dave Smith, Keith McMillen, Richard Devine, Suzanne Ciani, Olivier Gillet, Ean Golden, Brian Crabtree, Matt Moldover, Axel Hartmann, Dorit Chrysler og Skinnerbox.
Herudover medvirker en masse firmaer, som fx  Native Instruments, Ableton, Teenage Engineering og Roland.

Vil du støtte projektet, så læs mere på Kickstarter

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.