af Nils Harbo

Rolands nye V-Drums ser akustiske ud, men indmaden er elektronisk

Rolands nye V-Drums ligner akustiske trommer. Et komplet sæt VAD 506 koster knap 37.000 kr og ventes på markedet i maj måned

At spille trommer handler ikke kun om at have det rigtige instrument og udstyr. Men som for mange andre professionelle musikere og deres instrumenter, handler det jo også om at se cool ud, når man optræder.

Det er tankerne bag Rolands nye elektroniske V-Drums, der netop er blevet lanceret på NAMM i et design med ”akustisk” look.
Den nye serie indledes med VAD506, VAD503 og VAD306  kits (samt lydmodulet TD-27) og giver en helt ny oplevelse af elektriske trommer. Serien blander det fysiske udseende fra akustiske trommer med Rolands velkendte V-Drums digitale trommeteknologi.
Man får således et autentiske look og med detaljeret håndværk fra et akustisk trommesæt med naturlig størrelse trækedler og bækkener, smukke belægninger og hardware i krom. 

TD-27 modulet (VAD506/503) har over 700 lyde, 55 forudindstillede sæt og 100 sæt i alt. Ny avanceret sensorteknologi giver perfekte response og lytteoplevelsen er inspirerende med Rolands nye Pure Acoustic Ambience Technology.
VAD506-sættet med lydmodul koster cirka 37.000 kr og ventes på markedet til maj.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.