Klaverfirmaet Juhl-Sørensen åbner i denne uge Nordens største specialbutik med digitale tangentinstrumenter i København

Søren Nørregaard Pedersen fra Juhl-Sørensen slår dørene op i denne uge for Nordens største udstillingslokale med digitale pianoer og keyboards

Med et butikslokale på 200 kvadratmeter og en udstilling med mere end 60 forskellige instrumenter bliver butikken sin største af sin slags i Norden.
Digitalpianobutikken har til huse i et tidligere lydstudie på Brofogedvej 10 i København NV, hvor også Juhl-Sørensen har sit Københavner-hovedkvarter, der bl.a. imponerer med en enestående samling af Steinway-flygler.

Åbningsuge med tilbud

Salgs- og Marketingskonsulent Søren Nørregaard Pedersen fra Juhl-Sørensen fortæller i en pressemeddelelse at uanset om man er til digitalpianoer, stagepianoer eller keyboards, vil der være gode tilbud at hente i hele åbningsugen.

Instrumenterne er nøje udvalgt og kommer fra de førende producenter på markedet, såsom Kawai, Roland og Yamaha.

Kom og spil løs

Idéen med butikken er at give danskerne mulighed for at prøvespille instrumenter i alle prisklasser og finde den perfekte løsning, der dækker kundens behov:

- I tider hvor de fleste handler via webshop, tror vi på, at vi kan skabe ekstra værdi for vores kunder ved at de fysisk kan prøve instrumenterne og ofte få dem med hjem med det samme, siger administrerende direktør, Morten Juhl-Sørensen.

Klaverfirmaet Juhl-Sørensen har handlet med akustiske klaverer og flygler på det danske marked siden 1895. Selvom firmaet bygger på en tradition med salg og renovering af akustiske instrumenter, så åbnede Juhl-Sørensen allerede i 1970 landets største orgelbutik i Århus som var forløberen til digital piano butikkerne.

Der vil være åbent  i ugens løb i tidsrummet 10.00-17.30 og lang lørdag d. 11. februar fra 11.00-16.00. Der er gratis parkering i gården for alle kunder.

Læs mere her:

Digitalpiano.dk 

200 m2s pianolyd

Det nye showroom er indrettet i et tidligere musikstudie

Åbning af nyt spændende showroom

Juhl-Sørensen holder et branchearrangement torsdag d. 9. februar og viser lokalerne frem for samarbejdspartnere og venner af huset

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.