af Nils Harbo

Den store amerikanske musikmesse Winter NAMM 2017 er netop afsluttet. Grejredaktionen samler herunder nogle af nyhederne fra den store udstilling.

Nyhed på NAMM: Akai MPCX og MPC Live er to nye standalone, ny generation sampler/sequencere/workstations, begge med 16GB harddiske med 10GB medfølgende lyde

Der var en del danske deltagere med på showet i Anaheim i Los Angeles og så vidt grejredaktionen erfarer, var der et hav af nye interessante produkter på udstillingen.

Grejproducenterne ligger sig i selen for at kunne imponere og overraske publikum med nye innovationer, der traditionelt præsenteres i starten af året i det solrige Californien; hvorefter europæerne kan opleve de nye instrumenter på Musikmesse i Frankfurt til april.

Grejredaktionen har lavet en hurtig wrap-up med indtryk fra Winter NAMM 2017 og vi har fået lov at låne en videoreportage fra en dansk gæst på udstillingen. Videoen med highlights fra årets show er i øjeblikket under redigering og vil snart kunne ses her på siderne.

Klik herunder og læs mere:

NAMM 2017: Analog vækst


NAMM 2017: Ny Apollo Twin-serie fra Universal Audio

 

NAMM 2017: Roland VR og nyt luksus stagepiano

 

NAMM 2017: Fender fandt eksotiske træsorter i en lade
 

NAMM Award Shows med Johnny Depp og Joe Perry

For 32. gang blev det årlige NAMM Tec Award Show afholdt i Anaheim.
Awarden er delt i to kategorier, en teknisk og en kreativ afdeling, hvor især fire producenter - AVID, iZotope, Sennheiser og Solid State Logic – gjorde sig bemærket ved at score adskillige priser.

Aerosmith-guitaristen Joe Perry (se billeder herover) modtog årets Les Paul Award og blev hyldet af bandkammeraten Johnny Depp.
De to spiller sammen i Hollywood Vampires og rapporter fortæller, at det også blev til en jam på scenen med deltagelse af både Depp, Perry, Brad Whitford og Alice Cooper.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.