af Nils Harbo

Svenskerne med hele tre ting på en gang: Nyt orgel, ny trommesynthesizer og et kvalipiano

Det nye Nord C2D Combo Organ har 2 set fysiske drawbars pr. klaviatur, nyt LCD-display, ny venstrehåndsektion og nye styremuligheder.

Clavias nye Nord Piano 2 HA88 er et nyt Nord Piano med flygler, opretstående og elektriske klaverer fra Nord Piano Library. Klaveret er bl.a. udstyret med 88 Hammer Action vægtede tangenter og en ”Nord Triple Pedal”, en dynamisk sustainpedal, samt funktionen Advanced String Resonans, der simulerer den underfundige lyd af strenge, der klinger med, selvom de ikke er anslået.
Alle lydene i Nord Piano 2 HA88 er udskiftelige, hvilket gør den til et instrument, der er bygget til at udvikle sig og det er også muligt at lave sine egne samples. Nord Piano 2 er simpel at betjene og indeholder også en effektsektion, der dækker alt fra Phaser, Wah-Wah, Flanger, Chorus og Delay effekter til en 3-bånds equalizer med amp-simuleringer, Compressor og Reverb.
Nord Piano 2 kunne ses på NAMM 2012 og er også på Frankfurt Musikmesse 2012.

Mere nyt på Frankfurt

Clavia Nord C2D er et nyt comboorgel med to klaviaturer og Nord Drum er en ny virtuel analog trommemaskine - begge nyheder fra Clavia 

Det nye Nord C2D Combo Organ har bl.a. to set fysiske drawbars pr. klaviatur, nyt LCD-display, ny venstrehåndsektion og nye styremuligheder.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.