af Nils Harbo

Softwarefirmaet Steinberg var oprindelig tysk, men er i dag en del af Yamaha-koncernen, så Steinbergs nyheder på NAMM skal på sin vis rubriceres under Yamaha

Det nye Cubase Artist 6 koster knap 2.300 kr. og byder på en masse muligheder for fleksibel musikproduktion.

Steinberg Media Technologies GmbH fra Hamburg kan fejre 25 år i branchen, men er i dag en del af Yamaha-koncernen, så Steinbergs nyheder på NAMM og Frankfurt præsenteres under Yamahas flag.

To af nyhederne er Cubase 6 og Cubase Artist 6, to nye versioner af det velkendte musikproduktionssystem til indspilning, redigering og mixning.
Samtidig lancerer Steinberg VST version 3.5 og hånd i hånd med dette kan de nye Cubase opleves som et stort løft for musikeren, der komponerer og arbejder med Cubase.
Projektvinduer har fået tilføjet en masse nye features, noderedigering er blevet nemmere med begrebet ”VST Expression 2”, der er kommet phase-accurate multitrack drum editing og mange nye effekter. Cubase Artist 6 koster ca. 2.300 kr og Cubase 6 det dobbelte.

På NAMM annoncerede Yamaha også to nye proaudio VST/AU plug-in effekter, der er udviklet i alliancen mellem Yamaha, Rupert Neve Designs og Steinberg.

Steinbergs hjemmeside

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.