af Nils Harbo

Martin Guitars har indledt et samarbejde med Roland, der nu skal til at levere preamps til det hæderkronede gamle amerikanske guitarfirma med de tyske rødder. I første omgang kommer tre akustiske modeller, der alle er udstyret med den nye Roland AP-1 pre-amp. Se guitarerne, hør lyden og mød direktøren fra Martin Guitars, Chris Martin, der fortæller om samarbejdet.

Roland skal nu til at levere preamps til det CF Martin Guitars, det hæderkronede gamle amerikanske guitarfirma med de tyske rødder.

I første omgang kommer tre akustiske modeller 00C-16DBGTE, DC-16OGTE og OMC-16OGTE, der bygger på Martins ”16”-serie. De tre guitarer er alle udstyret med den nye Roland AP-1 pre-amp, der bygger på Rolands COSM modeling-teknologi. Preampen har bl.a. mulighed for at levere tre forskellige typer lyd, der så at sige er ”kropsvarianter” af guitaren og herudover er der en programmerbar 7-bånds EQ, tuner, anti-feedback kontrol, digital reverb og LCD display.

I interviewet fortæller Chris Martin om samarbejdet og svarer på spørgsmål om fremtiden. Kommer der elektriske guitarer fra Martin?

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.