af Nils Harbo

Ny multieffektguitarpedal fra Boss med software til redigering

Med softwaren Boss Tone Studio kan man gå på nettet og hente lyde til guitarpedalen

ME-80 er en ny mobil, batteridrevet Boss guitar multieffekt-pedal, proppet med en stor samling af Boss forstærkere og effekter.
Det gratis software Boss Tone Studio følger med og åbner døren til flere lydmuligheder, hvor man via computer kan tweake og organisere sine lyde på pedalen og samtidig via web-forbindelse til Boss Tone Central få direkte adgang til gratis, live-klare patches skabt af topprofessionelle guitarister.

ME-80 har ifølge Rolands PR-folk nyt brugervenligt interface baseret på drejeknapper, der gør det simpelt at finde lyde. Man får både fleksibiliteten fra en stompbox samt mulighed for instant recall af komplekse multieffekt-setups med ME-80 programmer.
De nye fodswitches leverer dobbelt så meget kontrol i forhold til tidligere tiders design, hvilket giver en effektiv og intuitiv måde at skifte effekt, vælge patch og bearbejde lyde på i real-time.

ME-80 har otte simultane effektkategorier, hver med flere effekttyper og opdaterede COSM Amps fra Rolands flagskib GT-100. Delay-sektionen inkluderer Phrase Loop-funktion med 38 sekunders optagelse.

ME-80 kører på seks AA-batterier eller PSA-serie strømforsyning og har indbygget audio/MIDI interface.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.