af Nils Harbo

Om 14 dage skydes Musikmesse 2017 i gang i Frankfurt

Med Musikmesse kommer også foråret til Frankfurt (Foto fra 2016: Nils Harbo)

Den store internationale musikmesse i Frankfurt finder sted fra onsdag d. 5 april til lørdag d. 8 april 2017.

Steve Stevens (bl.a. kendt fra Billy Idol og Michael Jackson) og guitarister som Jen Majura (Evanescence), Jost Nickel (Jan Delay), Herman Li (Dragonforce) Alex Landenburg og den legendariske songwriter, studioguitarist og liveperformer Bruce Gaitsch fra Nashville er blandt de topguitarister man kan komme tæt på, når de giver performances og masterclasses på Musikmesse 2017.

Prolight & Sound

Musikmesse finder sted samtidig med udstillingen Prolight + Sound, der er en international messe for professionelt entertainment-udstyr, dvs. scene, PA, lys og lyd.
Musikmesse har i de sidste par år ændret fokus og i langt højere grad begyndt at satse på musikere og slutbrugere, hvor man i mange år har haft fagfolk og musikbranche som primær målgruppe.

Det nye koncept for Musikmesse ser ud til at være en succes. Sidste år tiltrak de to messer mere end 100.000 gæster fra over 130 lande, der besøgte stande på omkring 2.000 udstillere.

Mere end 1.000 events

Musikmesse 2017 byder på mere 1.000 arrangementer, koncerter og events både indendørs i hallerne og ved udendørsarrangementer i det gryende tyske forår.

Sidste år blev Musikmesse besøgt af mere end 100.000 gæster fra over 130 lande.

Musikmesse spænder over en bred vifte af stilarter og er absolut et besøg værd.
Grejredaktionen vil være tilstede på messen og vi rapporterer derfra.

Køb billetter her:

Musikmesse 2017

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.