af Nils Harbo

Blandt de mange nyheder på årets musikmesse er en ny Nordlead, ny produktlinje fra Shure, nye Yamaha Stage Pas PA højtalere, nyt JBL PA, PreSonus er også klar med nye PA-højtalere, Pro Tools 11 er lanceret, SSL har for første gang lavet en live-mixerpult, Fenders Jackson har lavet anderledes 7 og 8-strengs elguitarer og Marshall har lavet en ny cool retro 1-watts forstærker

Jordan Rudess fra Dream Theater optrådte på Musikmesse i Frankfurt på Korgs stand

Der er nok at læse om fra verdens største musikmesse.

Klik på artikel-links til højre og læs de mange nyheder fra Musikmesse 2013, der havde deltagelse af alle førende producenter og distributører fra omkring 50 lande.
Der er ca. 1500 udstillere på Frankfurt fra 50 lande, der tilsammen viste anslået 30.000 produkter og masser af nyheder.

Udover de nævnte nyheder i indledningen, er det også værd at bemærke Korgs lancering af tre analoge musikmaskiner, kaldet Volca og Rolands nye loop-pedal RC-505, der følger op på den massive succes Rolands loop-pedaler har fået.

Soundcrafts nye Si Expression mixer er en intuitiv digital live-mixer med Lexicon effekter og signal processering fra BSS til hidtil laveste prisniveau set fra Soundcraft!

Desuden er der en hel masse nye lydkort fra producenter som Roland, Steinberg, M-Audio, Focusrite, Alesis og Behringer.

Og trådløst udstyr rocker! Sammen med ”Personal Monitormixers” for musikere, der er blevet in.

MIPA Awards blev afholdt, hvor danske DPA Microphones og TC Electronic vandt priser. MUSIKERENs grejredaktion har siddet i juryen.

Læs alle artikler, ved at klikke på links øverst til højre.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.