af Nils Harbo

Danske TC Electronic fik to priser og DPA Microphones en pris, da MIPA Awards blev uddelt i Frankfurt

TC Electronics BH 250 vandt hæder på Frankfurt

MIPA (Musikmesse International Press Awards) afholdes hvert år på Frankfurt og MUSIKERENs grejredaktion er med til at indstille de nominerede; samt med til at vælge årets vindere.
Det er 14. gang MIPA afholdes og deltagerne er musikproducenter fra hele verden, der konkurrerer om æren for at have udviklet de mest innovative, epokegørende, spændende eller på anden måde gode instrumenter, software eller hardware.

Danske i toppen

Danske TC Electronic blev hædret med en førstepris i kategorien "Bedste basamp"" for BH 250, der er den århusianske producents røde bastop 250 watt amp, der bl.a. har indbyggede effekter, tuner og er meget nem at betjene.

Hæderen tilfalder TC Electronic, på trods af, at producenten har været nødsaget til at hjemkalde adskillige ekemplarer af produktet, idet den første sending har været behæftet med en mindre konstruktionsfejl, der har betydet at de nye ejere har måttet aflevere deres BH 250 til inspektion og undersøgelse for en elektrisk fejl.

TC Electronic vandt også kategorien "Bedste guitareffekt" med Ditto Looper.

De øvrige vindere

Danske DPA Microphones fik en pris for "Bedste livemikrofon", der gik til deres håndholdte d:facto vokalmikrofon.
Det mest innovative produkt, blev den spektakulære retro-amp Kemper Profiling Amp, der også løb med en pris for "Bedste Amp Top".

Bedste keyboard workstation blev Korg Kronos X, bedste eltrommesæt blev Rolands nye sammenklappelige sæt TD-4KP, bedst akustiske bas blev Takamine EGB2S-N, bedste akustiske trommesæt blev Tama Star Drums og bedste lydbibliotek blev Native Instruments Komplete.

Priserne blev uddelt ved en større prisfest torsdag aften i Frankfurt med deltagelse af verdens førende grejmagasiner.

Se hele vinderlisten her:

MIPA AWARDS 2013

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.