af Nils Harbo

Behringer, Midas, Klark og Turbosound er en del af samme firmafamilie. Midas leverer derfor preamps til Behringers nye audiointerface, der kan ses på Frankfurt.

Behringers nye lydkort hedder U-Phoria, her er det UMC204, der snart kommer på markedet.

Midas er klar med ny 2. generations software til deres digitale mixerpulte til PA-folket.
Midas er ejet af holdingselskabet Music Group, der også indbefatter Klark Teknik, Turbosound, Bugera og Behringer.Det er derfor Midas også står bag designet af preamps i Behringers nye U-phoria serie med fire nye audiointerfaces. UMC202 (2 x 2) og UMC204 (2 x 4) , der begge har 24-bit/96 kHz digital konvertere. Begge modeller indeholder dual mic / line / instrument inputs og en række af de funktionaliteter, man normalt forventer af et lydkort. 

De to mindre UMC22 og UM2-interfaces med en enkelt mikrofonindgang og et instrument input og er ideelle til optagelse på farten med en bærbar computer.

Hele pakken

Alle enheder er udstyret med kraftig hovedtelefonudgang,  high-speed USB 2.0 og er kompatibel med mange populære softwarepakker, herunder Avid Pro Tools, Ableton Live, Steinberg Cubase. Med pakken følger dog også Behringers egen software til optagelse, redigering og podcasting (som gratis download). Virtuelle instrumenter og effekt plug-ins indgår også i pakken.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.